0
Sold Out!

Aku Bukan Kelip Kelip


PENULIS: APRIL SNOW

ISBN: 978-967-15900-8-9

~ Lepaskan silam. Bahagia milik kita.

Setiap yang terjadi pada kita bukan TUHAN buat saja-saja. Ada hikmah di sebalik kisahnya.  Dan ini kisah mereka…

Permulaan pertama Tariq Hidayat dengan Teh Nuur Tirana sangat tak manis. Sangka Tirana, itulah pertemuan pertama dan terakhirnya dengan lelaki itu. Namun tanpa disangka, sekali lagi mereka dipertemukan. Yang mengejutkan Tirana, Hidayat adalah majikannya. Dan lebih memeranjatkan Tirana, majikannya itu muncul bersama satu proposal yang sukar nak diterima akal. Namun memandangkan dia sedang terdesak, mahu tak mahu, Tirana terpaksa mempertimbangkan proposal big bossnya.

“Kata Encik Rashid saya kena jadi peneman. Peneman tuan ke?” – Teh Nuur Tirana

“Awak setuju nak jadi peneman saya? Kalau jadi peneman saya, kenalah tinggal sini. Tinggal sebilik dan tidur sekatil dengan saya. Boleh? Setuju? ”-Tariq Hidayat

Itu teori senget Tirana. Bukan logik di akal Hidayat. Hakikatnya, peneman yang dicari adalah untuk puteri tunggalnya yang istimewa; Nuur Hanna.

Hidup sebagai peneman Hanna menjadikan hari-hari yang dilalui Tirana diselubungi bahagia. Tanpa sedar, dia jatuh sayang pada si comel itu. Hanna pula seakan tidak mampu kehilangan Tirana. Dan kerana wujudnya semua perasaan itu, muncul satu lagi proposal baru daripada big bossnya. Dan proposal kali ini buat dunia Tirana berubah seratus peratus!

“Be my GHF, Tira.”- Tariq Hidayat

Menerima Tariq Hidayat rupanya menerima kisah silam yang teguh menghuni hati lelaki itu. Mampukah Nuur Tirana menerobos lohong silam yang masih menghantui lelaki ini lalu menarik tangannya dan membebaskannya dari cengkaman silam? Atau akan tergugatkah bahagia mereka yang baru bermula kerana kisah silam seorang Tariq Hidayat?

Read More

Category:
  • Share post

Description

Additional information

Weight 0.5 kg