Sale!

Cinta Yang Dilupa

RM14.00


PENULIS: MELL AURORA

ISBN: 978-967-15285-8-7

~ Cinta ini tidak akan kulupakan. Cinta ini akan kubawa hingga ke syurga.

Apa yang akan kau lakukan bila 3 tahun daripada ingatan kau hilang begitu saja? Apa yang akan kau rasa bila kebahagiaan kau bertukar duka tanpa kau mengetahui apa sebabnya? Apa yang akan kau buat apabila mengetahui cinta kau dikhianati namun kau masih tetap utuh mencintai?

Read More

Bagi seorang Reen, Zarul itu cinta hatinya. Dari kecil sudah bersama hingga masing-masing jatuh cinta lalu ikatan perkahwinan mengikat mereka. Kebahagiaan menjadi milik mereka untuk seketika hinggalah ujian demi ujian mula melanda. Dan kemuncaknya, Reen terlibat dalam kemalangan yang membuatkan sebahagian daripada ingatannya hilang.

“Saya cuba nak ingat semula memori saya yang hilang.” – Reen

“Reen. Please jangan paksa diri you. I risau you sakit.”- Zarul “Tapi saya nak tahu…” – Reen

Sejak kemalangan yang menimpa dirinya, Reen dapat merasakan hubungannya dengan Zarul tidak lagi seperti dahulu. Banyak persoalanyang timbul dan jawapannya ada dalam cebisan memorinya yang hilang.

“Please Zarul. Ceritakan dengan saya. Saya keliru bila awak dingin dengan saya. Awak layan saya seperti orang asing. Saya seperti tidak kenali awak lagi…” – Reen

“Reen… Please don’t cry. Bukan sekarang. Nanti bila you dah betul-betul sihat kita bincang ya.” – Zarul

Kedinginan Zarul membimbangkan Reen. Keengganan Zarul berkongsi kisah yang hilang itu mengelirukan Reen.

Sudah hilangkah cinta suaminya itu? Apakah sebenarnya yang terjadi hingga kemesraan antara mereka bagai sudah tidak wujud lagi? Dan mengapa… suaminya seperti mengharapkan dia tidak akan ingat kembali?

Read More

Categories: ,