0
Sold Out!

Nak Ajak Jumpa Abah


PENULIS: NUEEN

ISBN: 978-967-15900-3-4

~ Bila cinta, seribu tahun akan ku tunggu.

Demi abah tersayang dan gara-gara adik kandung sendiri buat hal mengandung di luar pernikahan dan lelaki yang sepatutnya bertanggungjawab menghilangkan diri, Efy Syafinaz terpaksa melepaskan kekasih hatinya yang juga anak angkat abahnya demi menjaga maruah keluarga.

Ketika majlis perkahwinan Ady dan Nana bakal berlangsung, Efy Syafinaz membawa diri jauh ke Sapporo demi merawat hati yang luka. Perkenalannya dengan seorang lelaki bernama Hann, menjadikan percutiannya di negara matahari terbit itu sebuah pengembaraan yang indah. Lara di hati sedikit terubat dengan layanan mesra dan sikap ambil berat Hann.

Sekembalinya ke tanah air, hubungan mereka semakin rapat dan membuahkan rasa cinta buat kedua-duanya. Namun, setelah hati Efy Syafinaz sudah terpaut, Ady kembali mahu menyambung kasih lama apabila mengetahui selama ini Nana hanya berbohong demi memerangkap Ady. Perkara menjadi bertambah rumit apabila rahsia yang disimpan Hann diketahuinya. Efy Syafinaz menjadi rawan.

Siapakah yang bakal dibawa bertemu dengan abahnya? Ady, si bekas kekasih yang pernah dicintai sepenuh hati atau Hann, yang punya seribu satu rahsia?

Read More

Category:
  • Share post

Additional information

Weight 0.5 kg